Skip to main content
Nyheter

Fixa ditt event med Forecom

By 2023-05-11No Comments

Forecom är den ultimata destinationen för evenemangsarrangörer som vill få ut det mesta av sina evenemang genom tjänster för live-streaming, uthyrning av ljud och video och andra tekniska lösningar. Med mer än 30 års erfarenhet i branschen utmärker sig Forecom för sin unika expertis inom lösningar för stream-evenemang och audio-videoteknik. Forecom har arbetat med några av Sveriges största företag för att förse dem med innovativa lösningar som är skräddarsydda för deras behov.

Med ett brett utbud av tjänster erbjuder Forecom en komplett lösning för stream-event och företagsevent. Oavsett om du ska anordna en stor konferens eller ett litet seminarium kan Forecom hjälpa dig att få det gjort på rätt sätt. Från att hyra kameror och ljudsystem till att sätta upp en egen streamingtjänst har de allt du behöver för att ditt evenemang ska bli framgångsrikt. Med ett omfattande nätverk av partners runt om i Sverige och Europa arbetar de tillsammans för att tillhandahålla pålitliga streaminglösningar som är skräddarsydda för varje kunds behov.

Vad behövs för att streama live?

Det första steget i varje streamningsevenemang är att hitta rätt utrustning för just ditt evenemang. Från kameror till audiovisuella system, Forecom erbjuder lösningar för varje evenemangsstorlek och budget. Deras breda produktutbud omfattar högklassig professionell utrustning från märken som Sony och Panasonic samt prisvärda alternativ som lämpar sig för amatörprojekt. Alla deras produkter testas och certifieras av experttekniker så att du kan vara säker på att de uppfyller alla dina krav.

När du väl har hittat den perfekta utrustningen för ditt streamningsevenemang kan Forecom hjälpa dig att sätta upp ett effektivt streamningssystem som garanterar en smidig överföring utan avbrott eller latensproblem. De erbjuder en mängd olika alternativ, inklusive plattformar för live-streaming som Twitch eller YouTube Live samt dedikerade servrar som är optimerade för att leverera högkvalitativa streams med minimala buffertfördröjningar. För större evenemang med krävande krav erbjuder de även hanterade molnbaserade streamingslösningar med garanterad drifttid och skalbarhetsfunktioner som klarar av att hantera ett stort antal samtidiga tittare samtidigt.

Förutom att tillhandahålla tillförlitliga streaminglösningar erbjuder Forecom även uthyrning av audio-video så att alla som deltar i ditt evenemang kan njuta av kristallklar ljudkvalitet under hela sändningstiden. Deras uthyrningspaket omfattar digitala ljudsystem med upp till 36 kanaler samt kompletta belysningspaket som levereras med alla nödvändiga kablar och tillbehör som behövs för att skapa en imponerande atmosfär på scenen eller bakom kulisserna under presentationer eller uppträdanden.

Oavsett om det är en onlinekonferens, en konsert med levande musik eller någon annan typ av stream-evenemang, låt Forecom ta hand om alla dina audiovisuella behov så att ingenting står i vägen mellan dig och din framgång! Med sitt expertteam tillgängligt dygnet runt och sitt engagemang för kundnöjdhet kommer Forecom garanterat att bli din favoritleverantör när det gäller att se till att dina streams är felfria från början till slut!