Skip to main content
Nyheter

Bästa stället att tvätta matta i Stockholm

By 2023-05-11No Comments

Orienttvätt är den bästa platsen för mattrengöring i Stockholm. Med toppmoderna anläggningar och ett fokus på hållbara rengöringsmetoder är det inte konstigt varför detta företag har blivit ett av de mest betrodda namnen i branschen. Från mattor till baldakiner, Orienttvätt vet hur man får ditt hem eller kontor att se ut på bästa sätt.

På Orienttvätt förstår de att du som kund vill ha mer än bara en ren yta. Du vill ha en djuprengöring som lämnar dina mattor fräscha och fria från smuts och bakterier. Därför erbjuder de en rad olika tjänster för både bostäder och företag. Oavsett om du behöver allmän mattrengöring eller specialiserade behandlingar som fläckborttagning eller eliminering av husdjurslukt kommer deras erfarna tekniker att se till att dina mattor lämnas fläckfria varje gång.

När det gäller att få dina mattor professionellt rengjorda i Stockholm sticker Orienttvätt ut från mängden med sitt engagemang för hållbarhet och miljöskydd. De använder sig av några av de mest avancerade tekniker som finns för att minimera vattenförbrukningen samtidigt som de ger maximalt resultat. Så mycket som 80 % av allt vatten som används i deras fabrik återanvänds under deras rengöringsprocess! Detta bidrar inte bara till att bevara värdefulla resurser utan minskar också deras energiförbrukning avsevärt, vilket hjälper dem att hålla sitt koldioxidavtryck lågt.

Vad kostar mattvätt Stockholm?

Orienttvätts priser startar på 169 kr / kvm.

Förutom att använda hållbara metoder ger Orienttvätt också kunderna expertråd om hur de bäst kan hålla sina mattor i nyskick i många år framöver. Deras erfarna personal svarar alltid gärna på dina frågor om mattvård och underhåll så att du kan se till att dina mattor håller sig i toppskick oavsett hur ofta de används.

Oavsett om du behöver regelbundna underhållstjänster eller en engångsgrundstädning, om du letar efter professionell mattrengöring i Stockholm så behöver du inte leta längre än till Orienttvätt! Med överlägsna servicestandarder och en betoning på att bevara vår planets värdefulla resurser är detta ett företag du kan lita på när det är dags att ge dina mattor en grundlig men miljövänlig tvätt. Allt som återstår för dig att göra är att luta dig tillbaka och njuta av det gnistrande resultatet!