Skip to main content
Nyheter

BeFa har en plattform som underlättar förvaltning av fastigheter

By 2023-05-29No Comments

Fastighetsförvaltningssystem blir allt viktigare när det gäller förvaltning av fastigheter. Det räcker inte längre att bara följa upp hyresbetalningar och underhållsbegäran – dessa system måste kunna göra mycket mer. BeFa är ett svenskt företag som specialiserat sig på att tillhandahålla mjukvarulösningar för fastighetsförvaltning för både stora och små aktörer.

BeFas programvara kan hjälpa fastighetsägare att bättre hantera sina investeringar, oavsett om de har en eller flera fastigheter. Detta inkluderar hantering av ekonomi, hyresavtal, underhållsförfrågningar och hyresgästrelationer. BeFa erbjuder också stödtjänster, till exempel genom att tillhandahålla ett professionellt kundtjänstteam och erbjuda utbildning för kundernas personal som ska använda systemet.

Den största fördelen med att använda ett fastighetsförvaltningssystem som BeFa är att alla uppgifter om en fastighet lagras säkert på ett och samma ställe. När dessa uppgifter är centraliserade kan användarna enkelt få tillgång till information om alla aspekter av sin investering var som helst och när som helst med en internetanslutning. Med en enda instrumentpanel i systemet kan användarna snabbt se all relevant information om sin fastighet, t.ex. hyresintäkter, utgifter, uppgifter om hyresgäster och mycket mer. Dessutom gör systemet det möjligt för användarna att ställa in automatiska varningar för vissa händelser eller aktiviteter så att de alltid kan hålla sig informerade om statusen för sin investering.

Förvaltningssystem fastigheter​

Fastighetsägare drar också nytta av användningen av automatiserade processer som finns tillgängliga genom BeFas programvarulösningar. Från hyresinsamling till val av entreprenör och till och med kreditprövning av hyresgäster – automatiserade processer säkerställer att inget faller mellan stolarna samtidigt som fastighetsägare eller förvaltare slipper hantera dessa uppgifter manuellt. Automatiserade processer kan spara betydande mängder tid som sedan kan användas till andra aktiviteter, t.ex. marknadsföring av nya lediga platser och kundbevarande insatser bland annat.

Förutom automatiserade processer ger BeFas plattform också tillgång till viktiga analysrapporter som ger insikt i hur väl en fastighet presterar över tid samt potentiella områden för förbättring eller tillväxtmöjligheter som kan leda till ökade vinster på sikt. Rapporterna är tillgängliga var som helst via en internetanslutning, vilket innebär att du inte ens behöver vara på plats för att få en korrekt läsning av dina investeringars prestanda – goda nyheter för upptagna ägare!

När det kommer till kritan erbjuder BeFas plattform för fastighetsförvaltning allt som krävs för en framgångsrik verksamhet över flera fastigheter – allt uppbackat av erfarna proffs som enbart ägnar sig åt att hjälpa kunderna att lyckas med sina investeringar under lång tid; något som inte är tillgängligt via många andra leverantörer idag!