Skip to main content
Nyheter

Interim HR-chef

By 2023-05-29No Comments

Holm Rekrytering är en svensk rekryteringsbyrå som specialiserar sig på interimstjänster för HR-chefer. Företaget har utvecklat en unik metod för rekrytering, som de kallar Rekrytering 2.0. Metoden bygger på ett nära samarbete med kunden och fokuserar på att förstå företagskulturen för att kunna utveckla långsiktiga personalstrategier som skapar framgångsrika resultat och verksamheter.

Målet med Holm Rekryterings Recruitment 2.0 är att göra det möjligt för företag att hitta den bästa HR Manager Interim för sina mål och visioner, samtidigt som alla inblandade parter möts med professionalism och respekt. För att göra detta erbjuder Holm Rekrytering ett omfattande utbud av tjänster för interimistiska HR-chefer, inklusive men inte begränsat till: CV-skrivning, karriärcoachning, beteendeanalys, rekryteringsutbildning, nätverksbyggande, jobbsökarassistans, förhandlingsstöd, utvärdering av jobberbjudande, utvärdering efter avslutad anställning och mycket mer.

Förutom att erbjuda dessa tjänster ger Holm Rekrytering också vägledning om hur interimistiska HR-chefer effektivt kan hantera sina egna karriärvägar. Företaget ger till exempel tips om hur du ser till att ditt CV sticker ut från konkurrenternas, samt råd om hur du ökar dina chanser att få en intervju eller en kontraktsroll. Dessutom hjälper företaget kandidater att förstå hur de kan använda sin kompetens på ett effektivt sätt som kommer att gynna dem på både kort och lång sikt i deras karriärutveckling.

HR chef interim

Holm Rekrytering har också en sektion med ”Vanliga frågor” på sin webbplats som täcker ämnen som t.ex: Vilka är fördelarna med att använda en rekryteringsbyrå? Hur förbereder jag mig inför en intervju? Vilka är några vanliga misstag som görs under intervjuer? Hur ser jag till att mitt CV sticker ut? Vad bör jag ha förberett innan jag söker ett jobb? Och många fler frågor relaterade till HR-chefers interimistiska roller.

Slutligen, när du letar efter en erfaren och pålitlig rekryterare för interimstjänster som HR-chef är Holm Rekrytering ett av de bästa alternativen i Sverige tack vare sin erfarenhet av att tillhandahålla tjänster som är särskilt anpassade för denna typ av roll. Det dedikerade teamet har omfattande kunskap om alla aspekter av rekrytering av effektiva interimskandidater som kan driva framgång inom din organisation – från att hitta lämpliga kandidater genom CV och beteendeanalys till att förhandla kontrakt mellan dig och din kandidat när du har hittat någon som du vill anställa.

Vi hoppas att den här guiden har gett dig en inblick i vad som gör Holm Rekrytering till en så ovärderlig tillgång när det gäller framgångsrika rekryteringsprocesser för alla typer av tjänster – särskilt de som involverar HR-chefer i interimroller! Med sin expertis och sitt engagemang för att hjälpa företag att bygga starka prestationskulturer genom kvalitativa personalhanteringsstrategier är det inte konstigt att Holm Rekrytering är en av Sveriges ledande leverantörer inom detta område!