Skip to main content
Nyheter

Pawpalace – Djurbutiken för alla husdjursägare

By 2023-03-20No Comments

Har du någonsin känt behovet av att hitta allt du behöver för ditt husdjur på ett ställe? Välkommen till Pawpalace! Här hittar du ett brett sortiment av djurprodukter och saker för alla sorters djur, inklusive hundar, katter, kaniner, marsvin, illrar, möss, råttor, hamstrar, deguer och chinchillor.

Vi förstår att dina husdjur är viktiga för dig och därför arbetar vi hårt för att erbjuda de bästa produkterna och tjänsterna. Vi samarbetar med Klarna för att erbjuda säkra betalningar och levererar snabbt och pålitligt via Postnord. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder vi på frakten.

Halsband, koppel, matskålar, foder, mat, burar, bäddar, sängar och borstar – vi har allt du behöver för att sköta om ditt husdjur på bästa sätt. Oavsett om du söker något specifikt eller bara vill bläddra i vårt sortiment är du välkommen att kika in hos oss.

Namnbricka för hund och katt

Pawpalace har ett av nordens bredaste sortiment av graverade namnbrickor för hund och katt. Här handlar du enkelt genom att först se en förhandsgranskning av din namnbricka direkt på hemsidan. När du är nöjd med gravyren lägger du namnbrickan i varukorgen och betalar. Din namnbricka graveras på beställning i Schweiz och skickas direkt hem till din dörr eller brevlåda med Postnord.

Tryggt och säkert köp

När det kommer till att handla för sina husdjur vill man alltid vara säker på att man gör det på ett tryggt och säkert sätt. Pawpalace samarbetar med Klarna för att erbjuda säkra betalningar. Dessutom erbjuder butiken snabba leveranser via Postnord till ditt närmaste ombud. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder Pawpalace dessutom på frakten.

Pawpalace – Platsen för djurälskare

Pawpalace är mer än bara en djurbutik. Det är en plats för djurälskare. En plats där du kan hitta allt du behöver för ditt husdjur. En plats där du kan känna dig trygg och säker när du handlar för ditt husdjur. En plats där du kan få hjälp och råd när du behöver det.