Skip to main content

Jila är en ledande leverantör av tätningsprodukter och ritningsdelar i gummi, plast, naturmaterial, PTFE och metall. Företaget grundades 2008 och har levererat skräddarsydda komponenter av hög kvalitet till företag över hela världen.

Företagets omfattande produktsortiment omfattar tätningar, packningar, O-ringar och brickor som används inom olika branscher som livsmedelsindustrin och fordonsindustrin. Deras unika tillvägagångssätt för produktdesign säkerställer att varje komponent passar dina exakta specifikationer samtidigt som den uppfyller industristandarderna. Dessutom specialiserar de sig på skräddarsydda lösningar för specifika behov, t.ex. ändringar av storleken eller särskilda materialkrav.

Jila erbjuder också mervärdestjänster som prototyptillverkning och testning för sina kunder. De använder den senaste tekniken för precisionsteknik som gör att deras komponenter är tillförlitliga även under de mest extrema förhållanden. Deras expertis på området gör att de kan utveckla komplexa tätningslösningar som kan skräddarsys för individuella tillämpningar.

Jila Tätningar levererar tätningsprodukter och ritningsdetaljer i gummi, plast, naturmaterial, ptfe och metall.

Företaget använder högkvalitativa råvaror från globala leverantörer i Europa och Asien, vilket bidrar till att säkerställa en jämn prestanda för varje produkt de levererar. Med ett erfaret team av ingenjörer ombord erbjuder Jila överlägsen kundservice genom hela processen – från första konsultation till slutlig leverans. Detta engagemang för excellens har gjort dem till en av branschens främsta leverantörer av tätningsprodukter och ritningsdelar.

Genom att använda avancerad materialvetenskaplig teknik i kombination med banbrytande produktionsmöjligheter fortsätter Jila att vara ledande när det gäller att tillhandahålla kvalitetstätningslösningar till företag runt om i världen. Oavsett om det är en liten del eller en stor beställning arbetar deras team flitigt för att tillhandahålla komponenter av högsta kvalitet i tid och till konkurrenskraftiga priser – vilket gör dem till en idealisk partner för alla företag som letar efter hållbara och pålitliga delar för sina projekt.

För mer information och för att komma i kontakt med Jila-teamet, besök deras webbplats idag. Med över 10 års erfarenhet inom branschen för tätningslösningar har de säkert den perfekta produkten för dina behov. Kom igång nu och se varför Jila är en pålitlig partner för företag över hela världen.