Skip to main content
Nyheter

Byta däck Borlänge

By 2023-04-26No Comments

BDS Borlänge är det bästa stället i området för att få din bil servad och byta däck i Borlänge. De ligger bekvämt beläget i hjärtat av staden och erbjuder en rad produkter och tjänster som uppfyller alla dina däckbehov. Från enkelt underhåll och reparationer till fullständiga byten, deras erfarna personal ser till att ditt fordon är i toppskick. De erbjuder även däckhotell för dem som behöver en tillfällig lösning medan deras fordon får service.

BDS Borlänge är kundnöjdhet deras främsta prioritet. Deras tekniker är välutbildade och certifierade så du kan lita på att ditt fordon är i goda händer. Alla däck de har är från pålitliga tillverkare vilket innebär att du är säker på att få pålitlig kvalitet för det pris du betalar. Dessutom har de ett brett urval av däck som sträcker sig från personbilar till lätta lastbilar och 4×4:or så oavsett vilken typ av fordon du har har de något som passar dina behov.

För dem som behöver extra expertis erbjuder BDS Borlänge avancerade diagnostiska tjänster för att se till att eventuella underliggande problem åtgärdas innan de orsakar allvarlig skada. De är också specialiserade på hjuljustering som garanterar maximal säkerhet vid körning på hala vägar eller terräng. Genom att tillhandahålla tjänster av överlägsen kvalitet till konkurrenskraftiga priser utmärker sig BDS Borlänge som en av de mest pålitliga bilverkstäderna i området – vilket gör det till ett utmärkt ställe att få ditt fordon reparerat!

Om du har några frågor eller vill boka ett möte, tveka inte att kontakta BDS Borlänge idag. Deras vänliga personal svarar mer än gärna på dina frågor och hjälper dig att få ut så mycket som möjligt av din upplevelse hos dem. Oavsett om du behöver ett enkelt däckbyte eller en fullständig servicecheck är de den bästa butiken i stan för alla dina däckbehov. Besök dem idag och kör iväg med sinnesro i vetskapen om att ditt fordon är i goda händer!

Boka enkelt tid online

BDS Borlänge är en bilverkstad med full service som specialiserar sig på både underhåll och reparationer av fordon samt försäljning av bildelar och tillbehör. BDS Borlänge ligger i hjärtat av staden och har i över 30 år tillhandahållit kvalitetsservice till förare i hela regionen.

Från rutinmässiga oljebyten till omfattande motorreparationer, BDS Borlänge team av certifierade mekaniker kan hantera vilket jobb som helst. Deras toppmoderna anläggning omfattar datoriserad diagnostik, hjuljusteringar, däckrotationer och mycket mer, allt med stöd av en 12-månaders-garanti på 12 000 mil. Men det slutar inte där – Auto-Rite erbjuder även fabriksrekommenderade tjänster som växellådsspolning och bromsbyten som kan förlänga ditt fordons livslängd.

Förutom sina reparationstjänster har BDS Borlänge ett omfattande utbud av originaldelar från alla större tillverkare. Kunderna kan välja mellan en mängd olika luftfilter, bränsleinsprutare, tändstift och andra komponenter, eller köpa anpassade avgassystem och prestandauppgraderingar. Deras kunniga personal är alltid tillgänglig för att svara på frågor och ge expertråd om att välja den bästa delen för ditt fordon.

I tre decennier har BDS Borlänge tillhandahållit bilteknisk expertis till förare i hela Borlänge. Med överlägsen kundservice och förstklassiga kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser kan du lita på dem när det gäller alla dina bilbehov!