Skip to main content

I Bromma, en förort till Stockholm i Sverige, finns CF Måleri, ett lokalt måleriföretag. CF Måleri har varit verksamma i området sedan 2000 och har blivit kända för sitt kvalitetsarbete och sin pålitliga kundservice. CF Maleri specialiserar sig på allt från interiör- och exteriörmålning till mer avancerade tekniker som träbetsning, tapetinstallation och faux finish, och erbjuder ett brett urval av tjänster som kan passa alla kunders behov.

CF Måleri är stolta över att endast använda högkvalitativa produkter från pålitliga tillverkare som Sherwin-Williams och Farrow & Ball. Deras team av erfarna målare består av skickliga yrkesmän som är utbildade för att slutföra projekt med effektivitet och precision. Varje jobb övervakas noggrant av en erfaren arbetsledare som ser till att alla tidsfrister hålls och att arbetet slutförs enligt högsta standard.

Förutom privatkunder har CF Måleri även erfarenhet av att arbeta med kommersiella kunder inom Måleri i Bromma och Stockholmsområdet. De har genomfört storskaliga projekt för organisationer som köpcentrum, skolor, universitet, lägenhetskomplex, kontorsbyggnader, museer, historiska platser – till och med bostadsutveckling – vilket gör dem väl lämpade för jobb av alla storlekar och komplexitet.

Som en del av sitt engagemang för hållbarhet återvinner CF Måleri alla överblivna färgtillbehör när det är möjligt. Teamet följer också strikta miljöpolicyer under varje projekt de genomför. Det innebär att man använder färger med låg VOC-halt när det är möjligt och att man skyddar omgivande områden från färgstänk och skräp under arbetstid.

Oavsett om du är ute efter en enkel uppfräschning eller något mer dramatiskt som anpassad tapetsering eller dekorativa stenciler på dina väggar – CF Målerikan hjälpa dig att förverkliga din vision. Med över 20 års erfarenhet och ett åtagande att tillhandahålla förstklassig service till konkurrenskraftiga priser – är det inte konstigt varför denna målerifirma i Bromma har blivit så populär bland lokalbefolkningen i hela området! För mer information, besök CF Måleri webbplats idag.