Skip to main content
Nyheter

Slipp kontorsbekymmer – Välkommen till Hagalunds Kontorshotell!

By 2024-05-28No Comments

Är du trött på krångliga kontorsavtal, dyra renoveringar och begränsad flexibilitet? Då är Hagalunds Kontorshotell den perfekta lösningen för dig och ditt företag! Vi erbjuder moderna och prisvärda kontorsytor i en inspirerande miljö, mitt i Solnas pulserande hjärta.

Fördelarna med att hyra kontor hos oss:

  • Flexibilitet: Hyr precis den yta du behöver, när du behöver den. Vi erbjuder allt från små skrivbordsplatser till stora kontorsrum, anpassade efter dina behov. Du kan enkelt skala upp eller ner din kontorsyta i takt med att din verksamhet växer eller krymper.
  • Gemenskap: På Hagalunds Kontorshotell sitter du inte ensam. Här möter du ett kreativt och inspirerande nätverk av företagare och entreprenörer från olika branscher. Perfekt för att knyta nya kontakter, utbyta idéer och skapa nya samarbeten.
  • All inclusive: Allt du behöver för en effektiv arbetsdag ingår i hyran. Hos oss slipper du tänka på allt från städning och internet till kaffe och frukt. Du kan fokusera på det du gör bäst – att driva ditt företag!
  • Läge: Hagalunds Kontorshotell ligger i Solna, bara några minuter från Stockholms innerstad. Med utmärkta kommunikationer och närhet till allt du behöver, såsom butiker, restauranger och grönområden, är Solna den perfekta stadsdelen att bedriva din verksamhet i.

Varför välja Hagalunds Kontorshotell framför att hyra en egen lokal?

  • Lägre kostnader: Att hyra kontor på ett kontorshotell är ofta betydligt billigare än att hyra en egen lokal. Du slipper dyra hyresavtal, investeringskostnader och underhållsbekostnader.
  • Mindre ansvar: Vi tar hand om allt det praktiska, så att du kan fokusera på din verksamhet. Du slipper bekymmer med fastighetsskötsel, städning, reparationer och administration.
  • Större flexibilitet: Som vi nämnt ovan, erbjuder vi en betydligt större flexibilitet jämfört med att hyra en egen lokal. Du kan enkelt anpassa din kontorsyta efter dina behov och du är inte bunden till ett långvarigt avtal.
  • Moderna faciliteter: Vi erbjuder moderna och nyrenoverade kontorslokaler med all utrustning du behöver för en effektiv arbetsdag.

Vad ingår i priset?

Hyran på Hagalunds Kontorshotell inkluderar en hel del, vilket gör det till ett attraktivt alternativ jämfört med att hyra en egen lokal. I priset ingår bland annat:

Kontorsutrymme: Du får tillgång till ett modernt och nyrenoverat kontorsrum eller co-workingplats, anpassad efter dina behov. Möbler, skrivbord och ergonomiska stolar ingår alltid.

Internet: Snabb och stabil WiFi-uppkoppling ingår i hyran, så att du alltid kan vara uppkopplad och produktiv.

Service: Vi tar hand om städning, sophämtning och underhåll av de gemensamma utrymmena. Du slipper lägga tid och energi på praktiska sysslor och kan fokusera på din verksamhet.

Gemensamma utrymmen: I hyran ingår tillgång till gemensamma utrymmen som kök, lounge, konferensrum och terrass. Perfekt för att umgås med kollegor, ta en kaffepaus eller ha möten.

Trygghet: Våra lokaler är larmade och bemannade under kontorstid. Du kan känna dig trygg och säker på din arbetsplats.

Evenemang: Vi anordnar regelbundet evenemang och aktiviteter för våra hyresgäster, som frukostmingel, after work och workshops. Ett perfekt sätt att nätverka, knyta nya kontakter och skapa nya samarbeten.

Flexibilitet: Du har stor flexibilitet att anpassa din kontorsyta efter dina behov. Du kan enkelt hyra till extra skrivbordsplatser eller konferensrum vid behov.

Tillval: Utöver det som ingår i hyran kan du välja att hyra till extra tjänster, som t.ex. receptionstjänst, posttjänster och catering.

Är du redo att ta ditt företag till nästa nivå?

Kontakta oss idag för en visning av Hagalunds Kontorshotell och se hur vi kan hjälpa dig att skapa den perfekta arbetsplatsen för dig och ditt team. Vi ser fram emot att välkomna dig till vår inspirerande gemenskap!

Hagalunds Kontorshotell – Din moderna arbetsplats i Solna!