Skip to main content

Köksbörsen är den ledande leverantören av restaurangutrustning och erbjuder nya och begagnade produkter från de bästa tillverkarna. De förstår hur viktigt det är för restauratörer att utrusta sina utrymmen med de bästa och mest pålitliga produkterna. Därför är de mycket stolta över att lagerhålla ett urval av den finaste restaurangutrustningen som finns på marknaden idag.

Från ugnar och spisar till kylskåp och frysar har de allt du behöver för att skapa ett fullt fungerande kommersiellt kök. Deras kunniga team kan guida dig genom deras stora utbud av alternativ och se till att du får exakt det som behövs för ditt utrymme. De erbjuder även skräddarsydda lösningar som är anpassade efter dina exakta krav.

Begagnad och ny restaurangutrustning

Deras engagemang för kundtillfredsställelse sträcker sig dock längre än att bara tillhandahålla kvalitetsprodukter. De erbjuder även installationshjälp så att all restaurangutrustning är korrekt uppsatt vid leverans. Dessutom kan deras utbildade tekniker erbjuda löpande underhållstjänster till konkurrenskraftiga priser, så att dina artiklar fungerar optimalt i många år framöver.

På Köksbörsen brinner de för att hjälpa restaurangägare att utrusta sina utrymmen med endast den bästa restaurangutrustningen på marknaden. Med deras stora utbud av högkvalitativa alternativ från välrenommerade märken, i kombination med utmärkt kundservice och installationshjälp, är de säkra på att du kommer att hitta det du behöver till ett oslagbart pris här på Köksbörsen!