Skip to main content
Nyheter

Microcement

By 2023-04-20No Comments

Design By Cement erbjuder Microcement som är ett revolutionerande beläggningssystem som är utformat för att ge en hållbar och estetiskt tilltalande yta. Till skillnad från traditionell betong är det lätt och kan appliceras över befintliga ytor – vilket gör det till en idealisk lösning för inredningsdesign, badrumsrenoveringar och alla typer av arkitektoniska projekt.

Beläggningssystemet Microcement använder ett ultratunt lager av cementbaserat material som är otroligt starkt, mycket motståndskraftigt mot vatten och fukt, lätt att rengöra och underhålla och som klarar av att stå emot tung fotgängartrafik. Appliceringsprocessen kräver minimal förberedelse före installationen, vilket gör den perfekt för tidskänsliga projekt som restaurangrenoveringar eller kommersiella interiörer. Slutresultatet har en vacker matt yta som ser bra ut i alla inredningsmiljöer.

Förutom sina överlägsna prestandaegenskaper erbjuder Microcement också många estetiska fördelar. Det finns i ett brett utbud av färger och texturer som passar för alla hem eller kommersiella utrymmen; från subtila och neutrala toner som vitt och grått till mer livliga färger som rött eller blått – du hittar garanterat något som passar din vision! Det kan också användas på både golv och väggar med lätthet; skapa en sömlös look som tar fram det bästa i ditt projekt.

Flexibiliteten hos Microcement gör det perfekt för alla typer av renoveringsprojekt – från bostäder till offentliga utrymmen – och dess avancerade teknik garanterar oöverträffade kvalitetsstandarder. Denna revolutionerande produkt har testats under extrema förhållanden så du kan vara säker på att det du skapar med den här produkten kommer att stå sig i tidens tand! Så om du letar efter en innovativ produkt för att få fram det bästa i ditt projekt är OM Microcement den perfekta lösningen. Prova den idag och upptäck hur lätt det kan vara att förvandla vilket utrymme som helst med en vacker och hållbar yta.

Microcement bänkskiva

Mikrocement är ett alltmer populärt val för köksbänkar och andra ytor. Det är ett slitstarkt och motståndskraftigt material som ger en unik, modern estetik. Dess flerskiktsstruktur innehåller en blandning av speciella cement, aggregat, polymerer och tillsatser som skapar en sömlös yta med en jämn struktur. Detta gör den idealisk för kök med högtrafikerade områden som bänkskivor, backsplashes och öar. Avsaknaden av foglinjer gör det också lättare att rengöra och underhålla än traditionella kakel- eller stenalternativ. Dessutom kan mikrocement anpassas på många sätt för att passa alla designstilar från rustikt till modernt. Med rätt försegling och regelbundet underhåll kan mikrocement hålla i upp till 20 år eller mer, vilket gör det till en bra långsiktig investering för alla hemrenoveringsprojekt.