Skip to main content

Svenska Jakt & Skytteskolan AB är den främsta leverantören av kurser för jägarexamen i Sverige. Med årtionden av erfarenhet inom jaktbranschen kan vårt team av kunniga instruktörer ge dig de färdigheter och kunskaper som behövs för att framgångsrikt erhålla din jägarexamen.

Våra kurser & utbildningar täcker en rad olika ämnen, från vapensäkerhet till viltförvaltning, och är utformade för att ge dig en omfattande förståelse för jaktprocessen. Vi erbjuder både online- och platsundervisning, vilket ger dig flexibiliteten att lära dig i din egen takt. Våra instruktörer har en omfattande bakgrund inom viltbiologi, bevarande och förvaltning – så du kan lita på att de kommer att ge dig en utbildning av hög kvalitet.

Vi erbjuder också en mängd andra resurser som hjälper dig att förbereda dig för ditt jägarexamen. Våra övningsprov hjälper dig att se till att du förstår varje avsnitt grundligt innan du tar det egentliga provet. Dessutom erbjuder vi vid behov enskilda handledningssessioner så att du kan få all den hjälp som krävs för att lyckas.

På Svenska Jakt & Skytteskolan AB är vi dedikerade till att hjälpa jägare att lyckas på alla möjliga sätt. Vårt mål är att utrusta jägare med alla nödvändiga verktyg och färdigheter så att de kan leva ut sin dröm om att vara en etisk jägare som respekterar naturen och viltvårdslagarna. Så kontakta oss redan idag för mer information om våra kurser eller hur vi kan hjälpa dig att få din jägarexamen!